"А у вас є докази?": Луценко накинувся на радника Зеленського, усе через соратника Януковича

Громадський діяч Віктор Андрусів звернувся до Генерального прокурора України Юрія Луценка. Той у свою чергу заявив, що не має жодних доказів вчинення злочину Андрієм Портновим.

Відповідний допис з'явився на особистій сторінці виконавчого директора Українського інституту майбутнього (UIF), кандидата політичних наук, аналітика та публіциста Віктора Андрусіва у соціальній мережі Facebook.

На що Генпрокурор Юрій Луценко відповів йому в коментарях допису: "А у вас є докази про скоєний ним злочин?"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На популярному курорті прогримів потужний вибух, безліч поранених


В Єгипті прогримів вибух. Бомба вибухнула поряд з туристичним автобусом неподалік від Великого єгипетського музею в Каїрі. За попередньою інформацією, спрацював вибуховий пристрій. Так, серед постраждалих від вибуху 10 єгиптян і 7 южноафиканців.

ПриватБанк дав масштабний збій, гроші українців під загрозою: що відбувається

Сьогодні, 19 травня, виникли проблеми з оплатою через термінали Приватбанку. Про це повідомляють кияни, які не змогли розплатитися карткою в магазинах, а також зняти гроші в терміналах фінустанови, пише Страна. Користувачі Приват 24 повідомляють, що сервіс не працює або дає збій. Не проходять транзакції.

Порошенко звільнив скандального заступника голови СБУ: тепер офіційно

Український президент Петро Порошенко звільнив скандального першого заступника Голови Служби безпеки України – начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України Павла Демчину з посади.

Відповідний указ від 18 травня оприлюднено на сайті президента. Причини звільнення не вказано.

Партія Вакарчука може об'єднатися з БПП: у Порошенка назвали умову

Партія "Блок Петра Порошенка" допускає, що буде співпрацювати з фракцією співака Святослава Вакарчука. Про це в кулуарах Верховної Ради заявила представник президента Петра Порошенка в парламенті Ірина Луценко.

Луценко зазначила, що Святослав Вакарчук, заявив про те, що він буде йти на парламентскі вибори. Ну, ми будемо конкурувати в якості претендентів на присутність у Верховній Раді.