Батьки дуже ретельно вибирають дитячий садок для навчання свого малюка, перебираючи багато варіантів. Але скандали в дитячих навчальних закладах перестали бути рідкістю. Не так давно Україну накрив скандал. Приводом для конфлікту став випадок, що стався в мелітопольському дитячому садку "Ластівка". Музичний керівник напередодні святкування Дня Перемоги змушувала дітей марширувати під радянську пісню "Катюша". Керівник ГО «Побратим» Світлана Алексєєва, побачивши цю картину, написала гнівний пост в соцмережі і звернулася за поясненнями до керівництва відділу освіти.

дитячий садок
дитячий садок

"З сусіднього дитячого саду долинули звуки баяна. "Катюша". Я поперхнулася кави, виглянула у вікно. Діти марширують, вихователь кричить "Пошикувались, я вам казала!!" Ееее. Все, Україна в Мелітополі закінчилася?" - написала Світлана.

Из соседнего детского сада донеслись звуки баяна. "Катюша". Я поперхнулась кофе, выглянула в окно. Маршируют дети, воспитатель орёт "построились, я вам сказала!!" Ээээ. Всё, Украина в Мелитополе закончилась??

Geplaatst door Светлана Алексеева op Zondag 5 mei 2019

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

В коментарях українці реагують двояко:
"Кожен рік з садка за вікном на день здоров'я гуркоче неймовірна музика з радянських часів. Мало того, що морально застаріла, ще й доросла.", "Є такі педагоги-організатори, які ще живуть в совку і "що тут такого, завжди співали..і ми в нашому дитинстві", " У нас в школі в 2014 діти танцювали під Агутіна, так воно ж про рос. армію: «забрали кудись прямо з військкомату, повезли в далі, автомати в руки дали...» ", "Думала, що це вже в давньому минулому. ", "А автор посту давно сама перефарбувалася? Що не так з Катюшею? Зовсім занедужала ", "А що в цій пісні комуністичного? Пісня про кохання".

Керівництво районного відділу освіти інформацію прийняли до відома і пообіцяло вжити заходів. Після цього завідуючу дошкільного закладу разом з музруком викликали "на килим" і попросили переглянути репертуар, на якому виховується підростаюче покоління.

Музичний керівник вважає, що не зробила нічого поганого і дана пісня не підпадає під дію Закону України «Про засудження комуністичного та національно-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

Нагадаємо, страшна інфекція скосила вихованців дитячого садка.

Як повідомляв портал Знай.ua, діти ще одного дитсадка постраждали від невідомоі інфекції.

Також Знай.ua писав про те, що в одному з дитсадків викрили виховательку-садистку.