У середу, 15 травня о 23:26 у Енергодарський відділ поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення з медичного закладу міста. Саме туди доставили побитого місцевого жителя з численними тілесними ушкодженнями.

Чоловік 1970 року народження помер від отриманих травм в реанімаційному відділенні лікарні 18 травня. Загиблим виявився місцевий житель, заступник голови ГО "Захисники України" Євген Бабанський.

У ході розслідування з'ясувалося, що у потерпілого з невідомим чоловіком виникла сварка, в ході якої зловмисник завдав учаснику АТО тілесні ушкодження і зник з місця.

Підозрюваного вдалося розшукати при проведенні оперативно-розшукових заходів. В Енергодарі розшукали місцевого мешканця 1989 року народження, який наніс смертельні рани чоловікові. Про це повідомила прес-служба поліції Запорізької області.

Нагадаємо, на відомого українського журналіста напали.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, легендарного Шварценеггера жорстоко побили в Африці серед білого дня.

Знай. ua писав, що посеред білого дня розстріляли іноземця.