У ПриватБанку повідомили, що збої у роботі банкоматів і карток, які почалися 19 травня, зможуть повністю усунути з 10:00 понеділка, 20 травня. Про це заявила прес-служба фінустанови.

"Вночі почалися регламентні роботи і йшли до ранку - з 00:00 до 07:00. Щоб обслуговувати зростаюче число клієнтів, потрібно постійно оновлювати центр обробки даних: як в частині програмного забезпечення, так і по залізу. Ми робили це десь раз в місяць. Щоб збільшити потужність ЦОД", - пояснили в Приватбанку.

У банку дали обіцянку вирішити всі проблеми після завершення технічних робота – з 10:00 20 травня.

Так, 19 травня, виникли проблеми з оплатою через термінали Приватбанку. Про це повідомляють кияни, які не змогли розплатитися карткою в магазинах, а також зняти гроші в терміналах фінустанови, пише Країна. Користувачі Приват 24 повідомляють, що сервіс не працює або дає збій. Не проходять транзакції.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, "ПриватБанк" визнають неплатоспроможним.

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк дав масштабний збій, гроші українців під загрозою.

Знай. ua писав, що банки зобов'яжуть заплатити за шахраїв.