19 травня, в Києві на ВДНГ в рамках XV міжнародного фестивалю "Tattoo Collection Kyiv", майстри продемонстрували вміння робити різноманітні наколки. Кожен з них був унікальним і неперевершеним. Про це сказано на сторінці заходу в Instagram.
Серед найбільш незвичайних знайшлися і ті, хто був не проти набити бажаючим татуювання портрета обраного президента Володимира Зеленського.
В сторіз опублікували знімки із наколеним президентом. Для татуювань вибирають кумедні портрети Зеленського, які дозволяють посміхнутися. Так, на одній з робіт тату-майстра колишній шоумен задумливо чухає свою борідку.

А це робота в процесі, з якої видно, що обрана зона нанесення малюнка - гомілка. Ось так українці самостійно запровадили новий тренд у татуюваннях - портрет Володимира Зеленського - і настрій підносить, і патріотично ж наколоти президента на тіло.

Мало хто знає, що багато знаменитих людей позитивно відносилися до татуювань. Одні, наприклад, геніальний Альберт Ейнштейн, суворий Йосип Сталін і великий Микола II, накололи їх собі ще в молодості і залишили на все життя. Інші виводили свої тату перед якою-небудь серйозною подією. Наприклад, принц Чарльз і президент Кеннеді – перед весіллям. А маршал Франції Бернадотт знищив татуювання "Смерть королям!" перед тим, як сам зійшов на шведський трон.

Нагадаємо, що відомого телеведучого обважили на 200% в популярному супермаркеті: "Такої гидоти не зустрічав". Чоловік повідомляє, що заскочив у супермаркет, який був у нього біля роботи і придбав необхідні продукти, сплатив усе, а коли приїхав додому, то на нього чекало щось неймовірне.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа у поточному році в Україні овочі побили цінові рекорди.

Також портал Знай.uа писав, висока вартість продуктів зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому переконався житель Мелітополя, який придбав недешеву ковбасу з цвіллю всередині.