У Києві помітили російських журналістів телеканалу "НТВ". Пропагандисти країни-агресора відкрито знімали свої сюжети.

Знімки того, як вони "працюють" опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Twitter користувач Руслан Дейниченко.

"В Україні вже не ховаючись працюють пропагандисти із російського телеканалу "НТВ", – написав чоловік.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У коментарях українці закликали правоохоронні органи адекватно відреагувати на дану інформацію. Були також і значно різкіші коментарі: "Треба ловити цих тварин у клітку, а потім обмінювати на українських полонених!", " Аякже зразу полізла сво*ота, як говориться ще й покійник не захолов".

Зазначимо, що президент Росії Володимир Путін заявив, що заради зняття західних санкцій з його країни він готовий йти на компроміси, однак при цьому прозоро натякнув, що ці поступки жодним чином не стосуються України.

На тривожну ремарку Путіна звернув увагу український журналіст Роман Цимбалюк у своєму відеоблозі на YouTube. Україну президент держави-агресора завуальовано назвав "фундаментальним національним інтересом Росії".

"Ми готові до гнучкої поведінки, компромісів, ми готові шукати рішення в будь-яких складних питаннях і проблемах. Тільки не за рахунок наших фундаментальних національних інтересів", – заявив глава Кремля.

Нагадаємо, прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков розповів, чи вітатиме той Володимира Зеленського зі вступом на посаду президента України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Яніна Соколова підтримала "загнаних" росіян стриптизом: "Хочете, груди покажу".

Також "Знай.ua" писав, що стало відомо, що коханка Путіна народила двійню: спливли таємниці Кабаєвої, про які не наважувалися говорити у Росії.