Зеленський озвучив наступні дії після інавгурації: перший указ нового президента

В день інавгурації, 20 травня, новообраний президент України Володимир Зеленський заявив, що першим підпише указ про розпуск Верховної Ради.

Гройсман вже не бачить виходу: прем'єр заявив про останній рішучий крок

В день інавгурації президента України Володимира Зеленського 20 травня прем'єр-міністр Володимир Гройсман офіційно заявив, що йде у відставку. Про це стало відомо на екстреному брифінгу Кабінету міністрів.

У Зеленського заявили, що Україна може обійтися без траншу МВФ: маємо "подушку безпеки"

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Україна може утримати макрофінансову стабільність без чергового траншу Міжнародного валютного фонду. Про це заявив радник президента Володимира Зеленского з макроекономічної політики Олег Устенко. За його словами, Україна в короткостроковій перспективі зможе обійтися без чергового траншу МВФ, однак у довгостроковій перспективі країні необхідно продовжувати співпрацю з МВФ.

Трамп передав Зеленському послання: "Дуже сподіваюся"

Президент США Дональд Трамп сподівається на плідну співпрацю з новим президентом України Володимиром Зеленським. Про це повідомив міністр енергетики США Рік Перрі у Верховній Раді під час церемонії інавгурації. В делегації США промову президента Володимира Зеленського назвали вражаючою і потужною.

Українцям натякнули, куди засунути космічні платіжки за комуналку

Облгази і газбути групи РГК, які належать Дмитру Фірташу, надають українцям недостовірні платіжки за газ. Про це повідомили в прес-службі НАК "Нафтогаз України". Повідомляється, що до більшості побутових споживачів України прийшли від постачальників газу платіжки з донарахуваннями і попередженням про донарахування за три попередні роки з великими сумами.