На передовій всі українські воїни, хто не був на бойовому посту, дивилися інавгурацію президента. Розмови серед армійців тільки про цю подію.

У понеділок, 20 травня, на передовій українські військові обговорювали інавгурацію Володимира Зеленського. Серед армійців настрою стримані і насторожені, вони хочуть одного - щоб їм не заважали воювати. Про це пише видання "Сьгодні".

"Подивимося! Дуже гучні слова сказав новий президент. Подивимося як все буде. Все позитивно налаштовані, у всіх бойовий настрій. Хочеться назад забрати нашу землю. Ну як забрати - вона і так наша. Хочеться вибити геть агресора. І щоб українська земля назад стала нашій. Тому що це недобре, коли якісь погані дяді топчуть нашу землю ", - говорить боєць.

Серед бійців, які зараз захищають Україну від російського агресора, багато тих, хто прийшов на війну ще в 2014 році і застав армію в занепаді. За їхніми словами, за останні 5 років багато що змінилося на краще - з'явилися нові види озброєння і нова амуніція, кращим стало і харчування. Солдати сподіваються, що реформування армії буде тривати.

"Я можу порівняти. Зараз дуже багато що змінилося. Забезпечення на високому рівні. Порівняти ті роки і порівняти даний час - дуже-дуже кардинально армія змінилася. Тоді армію руйнували. Уже армію відновили - з нуля, можна сказати, відновили", - кажуть військові.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Тим часом, ситуація на передовій залишається напруженою. Російські війська атакують по всій лінії фронту. За останню добу один наш боєць отримав поранення.

Ворог застосовує як стрілецьку зброю, так і артилерію забороненого калібру. Але українські воїни мужньо утримують оборону.

Нагадаємо, 20 травня відбулася інавгурація новообраного Президента України Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський озвучив наступні дії після інавгурації

Також Знай.ua писав, генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш звернувся до новообраного президента України Володимира Зеленського.