Актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів, чи розглядає він себе в ролі політика зараз. Гучну заяву комік зробив після церемонії інавгурації свого друга Володимира Зеленського, передає LIGA.net.

За його словами, йому не пропонували такий варіант, і йти в політику він поки що не планує. Також припустив, що, можливо, хтось інший з "Кварталу" збирається спробувати себе в політиці.

"Всі зараз проводять паралелі з фільмом. Я думаю, цього не можна робити", – сказав Кошовий.

Як відомо, колеги с творчої студії «Квартал 95» прийшли підтримати Володимира Зеленського на урочистій інавгурації. Зокрема, біля стін Верховної Ради помітили актора і коміка Юрія Корявченкова, який відомий українцям під творчим псевдонімом "Юзіком".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Під Маріїнський палац, звідки новообраний президент Володимир Зеленський почав свій шлях на урочисте засідання Верховної Ради, прибув і інший актор-комік Євген Кошовий, який із задоволенням фотографувався з українцями.

Раніше ми писали про те, що новообраний президент України Володимир Зеленський під час того, як йшов на власну інавгурацію, поцілував актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового в голову. Відповідні кадри транслювалися по всіх каналах.

Нагадаємо, що 20 травня, в день інавгурації Володимира Зеленського, міністр закордонних справ Російської федерації Сергій Лавров закликав новообраного президента України провести переговори "по-християнськи" і обміняти "всіх на всіх" на окупованому Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий політолог Юрій Романенко заявив, що музикант і політик Святослав Вакарчук запізнився з рішенням просувати на виборах у Верховну Раду свою партію "Голос".

Також портал Знай.uа писав, що у студії Квартал 95 нарешті розповіли, кого українці побачать у випусках шоу замість Володимира Зеленського, який у понеділок, 20 травня, став новообраним президентом України.