На відомого відеооператора Дениса Руденка напали біля будинку та побили до напівсмерті. Лікаря тиждень боролися за життя чоловіка, але він так і не прийшов до тями. Посеред ночі серце Дениса зупинилося.

Про це пише Politeka.

Інцидент стався 10 травня у Полтаві, неподалік від будинку на проспекті Миру. Про це його близькі повідомили в Facebook.

Відомо, що близько 23:00 на Дениса напали невідомі, в результаті він отримав численні травми. До лікарні його у вкрай важкому стані. Після госпіталізації в Полтавську районну лікарню Денису видалили гематому мозку і ввели в стан медикаментозної коми. Йому діагностували перелом основи черепа, також оператору вибили око.

Лікарі робили все можливе, щоб повернути Дениса до життя, була надія, що його організм впорається, проте сталося зовсім інше. В ніч з 18 на 19 травня йому стало гірше.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Вночі різко впав тиск, лікарі довго реанімували, але безуспішно…хоча всі були впевнені, що вже він стабільно йде на поправку. Надія з кожним днем ставала більше і більше… Але іноді життя розпоряджається по-своєму…", — повідомила на сторінці в Facebook Олена Русанова Коблицька.

У поліції повідомляють, що вже затримали підозрюваного, який може бути причетний до нападу на відеооператора. У нападника вилучили мобільний телефон Дениса. Злочинцю загрожує від 7 до 10 років ув’язнення за ч. 2 ст. 121 ККУ (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

скрин/Facebook

Нагадаємо, помер культовий музикант, 62-річний шансонье Нільда ​​Фернандес. Причиною смерті франко-іспанського співака, композитора, перекладача, письменника стала серцева недостатність. Смерть наступила раптово.

Як повідомляв портал Знай.ua, помер легендарний актор з фільму "Бетмен".

Також Знай.ua писав про те, що не стало відомого радянського і російського композитора Євгена Крилатова.