Туристка, що летіла з Барселони в Київ 17 травня, випила пляшку віскі і влаштувала дебош на борту, повідомляє Daily Mail. Пасажирка кидалася на пасажирів з матюками та кулаками.

Уточнюється, що жінка накинулась на китайця, який сидів поруч з нею, після чого стала відбиватися від людей, які намагалися її заспокоїти.

У процесі бійки жінка кричала, що не полетить з іноземцями і просила вивести їх з літака. Очевидці почали знімати інцидент на відео, коментуючи на фоні "нехай країна знає своїх героїв".

Про прикрий інцидент написала очевидець Олександра Єфименко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

"А хочете подивитися на те, як ніколи не треба робити? Ось будь ласка. Рейс: Барселона-Київ сьогодні. Висота: 11900, літак йшов на зниження. Дія: дівчина купила в дьюті фрі пляшку віскі, випила її на борту, ігноруючи прохання бортпровідників цього не робити і вирішила, що іноземці, які летять з нею, не повинні перебувати в літаку. Тому що вони - іноземці. Власне, на відео, яке зняв один з пасажирів, це чітко простежується. По прильоту, дівчину чекав наряд поліції, прямо біля трапа. Моралі немає, але коли стюардеса Лідія Полянська сказала своїм поставленим дикторським голосом: "Ну ж бо заспокойтеся!", заспокоїлася навіть я," - зазначила обурена жінка.

Після посадки в аеропорту Києва жінку затримали співробітники поліції.

Українці висловили свою думку на рахунок такої хамовитої пасажирки:

"Дуже шкода, коли через таких "дам" про нас створюється відповідне враження!", "Бидломасса, яку не можна випускати в нормальні місця.", "Парашут в зуби і бортанути алкашку", "Алкоголіки на борту, гірше терористів.", "Так вона ще й без трусів", "Треба було висадити з літака".

Нагадаємо, літаюче таксі CityAirbus успішно пройшло випробування польотом

Як раніше повідомляв "Знай.ua", п'яна українка "упіймала білку" і влаштувала дебош у літаку: "Ще й без трусів".

Також портал "Знай.ua" писав про те, що пілот літака на 40 хвилин втратив свідомість.