Відомо, що міст, який з'єднує Росію та окупований нею Кримський півострів, було урочисто відкрито ще у травні 2018 року.

"В цей день Сонце з'єдналося з пекельною зіркою, яка вважається " богом диявола" і називається Алголь. Найгірше, що можна придумати в період з'єднання Алгол і Сонця – це відкриття або презентацію чого-небудь. Тим більше, небезпечною затією було відкриття важливого моста в такий день", — розповів відомий астролог Влад Росс.

За його словами, в той день на астрологічній карті переважала руйнівна енергія, а Меркурій в поєднанні з Ураном обіцяє катастрофи.

"Тобто, в день відкриття Кримського моста і Сонце, і Місяць були в з'єднанні з диявольськими, руйнівними зірками. Однак і це ще не все. В цей день Меркурій (планета, керуюча шляхами й дорогами) була в поєднанні з Ураном, який обіцяє раптові катастрофи, несподівані несприятливі події і раптові негативні структурні зміни. Всі поєднання планет і комбінації планет в день відкриття мосту – гірше не придумаєш", — додав Влад Росс.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Донбас після війни: Кравчук озвучив важкий сценарій.

Як повідомляв Знай.uа Кравчук спрогнозував несподіване майбутнє Криму.

Знай.uа писав, Зеленському висунули зухвалий ультиматум кримські окупанти: нехай приїжджає.