В Україні не так давно запустили аналог маршрутним таксі - Uber Shuttle. Теоретично це могла бути більш-менш доступна альтернатива, яка б не працювала за старими принципами і не порушувала правила.

Але, як виявилося, видозмінена назва ще не нічого не означає. Водії запросто можуть зупинитися посеред перехрестя, чим наражають на небезпеку як пасажирів, так і пішоходів. Про це на сторінці у Facebook розповів Еміль Салманов.

"На цьому слайді видно як #Uber Shuttle висаджує пасажирів посеред перехрестя. А пам'ятаєте, як багато років і сил було витрачено, щоб змусити водіїв маршруток, висаджувати і підбирати пасажирів тільки на зупинках?", - зазначив він.

"#UberShuttle - новий вид маршруток, повертає давно забуті прийоми. Я не буду говорити добре це чи погано. Кличко - мер Volodymyr Omelyan Uber Укртрансбезпека Департамент транспортної інфраструктурі КМДА краще ви скажіть", - йдеться у коментарі до знімку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, з 1 травня 2019 року в країні змінилися правила проходження обов'язкового техогляду.

Як повідомляв Знай.ua, у серпні 2019 на всі торгові мережі в Україні чекають кардинальні зміни, які полегшать життя покупцям.

Також Знай.ua писав, що астролог розрахував "судний день" Кримського моста.