Вінничина відзначилась гучним секс-сскандалом. Весь райцентр - від базару до автостанції шумить, повідомляє місцева газета 33-й новини. Нічого подібного народ не бачив. Кажуть, солодку парочку доправляли в лікарню під службовою скатертиною з одного кабінету самого голови району.

За словами очевидців, "розкліщення" несамовитої парочки тривало 40 хвилин. Бо розлучити коханців змогли лише лікарі райлікарні.

"І тут "член попав у плєн" в кінці каденції голови РДА! - ось такі шокуючі подробиці секс-скандалу районного значення нині переповідають очевидці за 30 кілометрів від Вінниці. Не секрет, що голова РДА "зажигав" із своєю підлеглою", - зазначає видання.

Місцеві мешканці розповідають, що несамовитий коханець - голова райдержадміністрації, призначений екс-президентом Петром Порошенком. Тепер через гучний скандал по району ширяться кумедні жарти, що "порохоботи" в коханки обирають білявок. Кажуть, що ця чиновниця спеціально перефарбувала волосся "під блонду", щоб догодити своєму кавалеру.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У районі чомусь впевнені, що свого ставленика на посаду спробує прикрити відомий нардеп-перебіжник. Адже саме за його "квотою" РДА очолив молодий і красивий голова, прізвище якого в районі гримить саме через секс-скандал у кабінетах влади. Однак цю тему підніме на сесії обласний депутат. Прізвище несамовитого коханця поки що не оприлюднюють, але зрозуміло, що це представник нещодавно діючої влади.

Часто шокуючі подробиці приватного життя керівників доводять до когнітивного дисонансу. А особливо, коли йце відбувається у маленькому місті, де кожен кожного знає.

Нагадаємо, пяний вандал посягнув на святе, тепер в'язниці не уникнути.

Як повідомляв портал Знай.ua, п'яна українка напала на іноземців, ледве відтягли навіжену.

Також портал Знай.ua повідомляв про те, що відомого відеооператора жорстоко побили у Полтаві, чоловік помер від тяжких травм.