У середу, 22 травня, на засіданні Кабінету міністрів були внесені зміни у Порядок проведення верифікації і моніторингу пенсій, допомог, пільг, субсидій, інших соціальних виплат. Про це повідомляється у відповідному документі.

Згідно з постановою, Мінфін зможе отримувати інформацію, яка впливає на визначення права на отримання і розмір таких виплат, у тому числі персональні дані. Цю інформацію зобов'язані будуть надати органи, які здійснюють державні виплати та інші державні органи; банки; фонди страхування; установи, організації та підприємства, що входять до сфери управління державних органів, які є власниками, розпорядниками та/або адміністраторами автоматизованих інформаційних систем, реєстрів, баз даних інформації про реципієнтах.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, дитячі фото Зеленського розчулили українців.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленського поставили на рівень Грібаускайте.

Також Знай.uа писав, українцям пообіцяли підвищити пенсії.