У червні ПриватБанк може дозволити користувачам Приват24 додавати в свій аккаунт фотографії з метою ідентифікації по обличчю. Про це повідомив керівник електронного бізнесу Приватбанку Сергій Харитич, передає Liga.net.

Відомо, що ПриватБанк тестує ідентифікацію клієнтів по обличчю з початку року. В січні була демонстрація нових банкоматів, здатних пізнавати користувачів по FaceID. Тоді тестовий зразок працював погано. Камера була неточною і могла розпізнати обличчя іншої людини, що стоїть у черзі.

За словами Харитича, банк зараз веде переговори з декількома компаніями, щоб запустити в прив'язці до банківського сервісу можливість оплати по обличчю.

Нагадаємо, що тепер проблемним позичальникам банки масово будуть відмовляти в кредитах.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, ПриватБанк оприлюднив інформацію про запуск нового сервісу.

Також портал Знай.uа писав, що НБУ і націоналізований ПриватБанк виграли суди у олігарха Коломойського і пов'язаних з ним компаній, через які вони хотіли зняти з себе зобов'язання по кредитах рефінансування.