У Кам'янському Дніпропетровської області розгорівся неабиякий скандал у школі. Як повідомляє Катерина Панасенко в групі Батьки SOS на Facecook, 4-класницю не пустили за стіл тому, що її мама не здала гроші.

Скандальний інцидент стався у школі №19. За словами користувачки, дівчинка вже рік перебуває у Центрі реабілітації тому, що її мати збираються позбавити батьківських прав.

школа
школа

"Так готувалася, одягла гарну сукню, в притулку їй накрутили волосся і вона, красива, прийшла на свято. Після урочистої частини, її так само "урочисто" попросили піти, тому що мама не здала гроші і солодкого столу для неї не буде… Так, там така мама… Але в дитини є бабуся, і вона могла б здати необхідну суму, але ніхто не попередив — ні бабусю, ні притулок, яка сума потрібна", — написала Панасенко.

За словами місцевої жительки, на заході був присутній педагог, який не втрутився в ситуацію. Зараз з дівчинкою працює психолог.

РЕБЕНКУ ИЗ ПРИЮТА НА ВЫПУСКНОМ ПРАЗДНИКЕ В РОДНОЙ ШКОЛЕ ПОЖАЛЕЛИ КУСОЧЕК ТОРТА... В Каменском, в школе №19, где...

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще
Geplaatst door Екатерина Панасенко op Dinsdag 21 mei 2019

Нагадаємо, доктор Комаровський розповів батькам, як діагностувати коліки у немовлят.

Раніше Знай.uа повідомляв, український дитсадок вляпався у гучний скандал.

Також Знай.uа писав, як дізнатися результати ЗНО 2019, не виходячи з дому.