паспорт
паспорт

Українці зможуть отримати подвійне громадянство

У середу, 22 травня, стало відомо, що глава МЗС Павло Клімкін та постійний представник України при НАТО Вадим Пристайко активно просувають тему подвійного громадянства для українців, які проживають в інших країнах. Про це Клімкін повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Зеленський закликав українців покарати депутатів: зробимо їх разом

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Новообраний президент України Володимир Зеленський впевнений, що українці і за старою системою виборів оберуть в Верховну Раду "нових політиків". Про це колишній шоумен написав на своїй сторінці в Facebook.

У Києві вибухотехніки перевіряють всі магазини "Ашан" та "АТБ"
У Києві вибухотехніки перевіряють всі магазини "Ашан" та "АТБ"

У Києві замінували найбільші мережі супермаркетів, рятувальників, медиків і поліцію підняли на ноги

У Києві з усіх будівель гіпермаркетів "Ашан" і супермаркетів АТБ евакуюють людей. Повідомлення про замінування підняло на ноги рятувальників, медиків та правоохоронців. У вівторок, 22 травня, у Києві з будівель гіпермаркетів "Ашан" і супермаркетів " АТБ " евакуювали персонал і відвідувачів. Вхід в приміщення закритий. Всередину нікого не впускають, а на місці чергують співробітники екстрених служб.

ПриватБанк
ПриватБанк

ПриватБанк запустить довгоочікувану функцію

У червні ПриватБанк може дозволити користувачам Приват24 додавати в свій аккаунт фотографії з метою ідентифікації по обличчю. Про це повідомив керівник електронного бізнесу ПриватБанку Сергій Харитич.

В Італії автобус з російськими туристами впав у яр

У середу, 22 травня, стало відомо про те, що в італійській провінції сталася ДТП з російськими туристами. В результаті автокатастрофи загинула одна людина. Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на екстрені служби.