Спливли нові деталі операції ЗСУ, яка пройшла 22 травня, в районі Новотроїцького. У результаті вісім українських захисників потрапили до полону бойовиків.

На досить резонансну і скандальну новину відреагував у Facebook журналіст Юрій Бутусов, пише портал "Політека".

За словами Бутусова, здача в полон вісьмох бійців ЗСУ на Донбасі – це демонстрація кадрових проблем української армії на шостому році війни з Росією. Журналіст стверджує, що бійці, які потрапили в полон у районі Новотроїцького, "самі заїхали в руки ворога".

"Військові у фронтовій зоні сідають у машину, але… не беруть з собою зброї! На війні, без зброї. Вісім осіб. Вони не продумують маршрут. Не вивчають взаємодію з іншими частинами, і які блок-пости вони мають проїхати. Вони, ймовірно, управлялися по навігатору, ну, буває, заплуталися. Але ж вони проїхали два наших блок-пости — два! І чому не запитали дорогу, не уточнили обстановку", — обурено стверджує журналіст.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, українські воїни успішно ліквідували угруповання бойовиків.

Як повідомляв Знай.uа українські воїни звернулися до Зеленського з бойовим настроєм.

Знай.uа писав, бойовики підірвали автобус з військовими.