На тимчасово окупованій території Луганщини загорілася військова казарма. Під час пожежі загинули 12 бойовиків "ЛНР", багато постраждалих.

Про подію повідомив фронтовий волонтер Юрій Мисягін на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Пожежа сталася в окупованому місті Кадіївка, що розташоване в Луганській області. Волонтер уточнив, що згоріла казарма 1-го батальйону 6 полку "армії ЛНР". Точне число потерпілих поки невідомо.

бойовики
бойовики

"Згоріло 12 осіб. Скільки підгоріло - поки точної інформації немає, але погорільців ой як немало. Сьогодні на Максимівській міському кладовищі ховали вісьмох, яким місця виділив особисто Мер Стаханова", - йдеться в дописі волонтера.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Юрій Мисягін додав, що всі постраждалі бойовики з одного батальйону.

"Всі погорільці 1-го батальйону 6 полку. Того самого 6-го полку, який на тому тижні, під час своєї ротації так добре відгріб від невідомої "Третьої сили", що втратив 21 одиницю своєї гусеничної та колісної техніки. І ось знову, знову кара наздогнала. Якийсь невезучий 6-й полк армії "ЛНР", - додав Юрій Мисягін.

Він також заявив, що поки немає точної інформації, хто влаштував цей "каменепад" - "Третя Сила" або бійці 54-ї бригади.

Пока всех точных подробностей не знаю. Возможно на утро что-то будет ещё. Но того, что написано внизу ⬇ .... уже ох как...

Geplaatst door Юрий Мысягин op Donderdag 23 mei 2019

Нагадаємо, у Житомирі сталася масштабна пожежа на газовій автомобільній заправці. За інформацією рятувальників, на заправці "Яркон" на вулиці Східній загорілася запірна арматура ємності з газом. До гасіння пожежі залучено 35 працівників і шість одиниць техніки. В результаті НП постраждала одна людина і пошкоджено три автомобілі.

Як повідомляв Знай.uа, стало відомо, що на окупованому Донбасі російські військові поширюють інформацію про можливе підвищення зарплат бойовикам з-поміж місцевого населення у разі прийняття ними громадянства Російської Федерації.

Також Знай.uа писав, метро в диму, евакуація і допомога постраждалим: подробиці "НП" в метро.