Міжнародною дистрибуцією проекту займається шведська компанія Eccho Rights. Видання Інтерфакс-Україна повідомили це у прес-службі студії.

"Міжнародною дистрибуцією серіалу "Слуга народу" і ще декількох проектів, вироблених студією "Квартал 95", в тому числі "Розсміши коміка", "Розсміши коміка. Діти", займається компанія Eccho Rights", - заявили в прес-службі "Квартал 95".

Нещодавно російськы ЗМІ писали про придбання російською компанією "Яндекс" уныкальних прав на показ в інтернеті на території РФ серіалу "Слуга народу".

Міжнародна компанія з управління правами Eccho Rights має офіси в Стокгольмі, Стамбулі, Мадриді і Манілі. З 2018 року Eccho Rights у складі CJ ENM - однієї з найбільших в Азії розважальних і медіа компаній.

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше зазначалося, що з 22 травня на території Росії на прохання правовласника серіал "Слуга народу" був заблокований.

Як знають шанувальники, серіал "Слуга народу" - це три сезони (51 серія). Прем'єра серіалу в Україні була на телеканалі "1+1" у листопаді 2015 року, другого сезону - 23 жовтня 2017 року, а прем'єра третього сезону відбулася напередодні президентських виборів – 27 березня 2019.

Судячи із оприлюдненої президентом Володимиром Зеленським декларації про доходи, він володіє 100% корпоративними правами ТОВ "Киноквартал", 99,99% корпоративними правами ТОВ "Студія Квартал-95" (0,01% - О. Зеленської).

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Відтак Зеленський є кінцевим бенефіціаром ТОВ "Киноквартал" (Україна), ТОВ "Студія квартал-95" (Україна), Ельдоранте Лімітед (Aldorante Limited, Кіпр), Вилхар Холдінгс Лімітед (Vilhar Holdings Limited, Кіпр),Фільм Херітейдж інк. (Film Heritage inc, Беліз), Сан Томмасо С. Р. К. (San Tommaso S. R. L.,Італія).

Нагадаємо, відставка Зеленського: українці активно протестують проти скандальної петиції.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Honor 20 і Honor 20 Pro офіційно представили.

Знай.uа писав, що смартфон HONOR 10i дістався до України, і тепер жителі країни можуть придбати цей девайс.