У середині травня таксі-сервіси Bolt і Über і оголосили про припинення співпраці з власниками «євроблях».

До цієї ініціативи приєднався і найбільший український сервіс Uklon, повідомляє ITC.

Інформацію про відмову Uklon працювати з нерозмитненими іномарками опублікував маркетинг-директор Uklon Даниїл Ваховський.

Судячи з його посту в Facebook, на першому етапі сервіс відключив «євробляхи» у Києві.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Відзначимо, компанія Über в Україні повідомила водіям, що не приймає нових водіїв з автомобілями на іноземній реєстрації з 9 травня. З цієї ж дати при оновленні документів автомобілів на іноземній реєстрації (наприклад, страхового поліса) такі документи в компанії відхиляють. Активні на даний момент автомобілі зможуть продовжити поїздки. Співзасновник Uklon Сергій Смусь підтвердив у Facebook, що позиція компанії щодо співпраці з власниками "євроблях" не змінилася.

"Ми раді, що колеги по ринку розділили нашу позицію. Uklon, як ми і раніше заявляли, відключає всі авто на єврономерах з системи 24 травня, щоб сприяти законом. По-хорошому, відключити всі поточні авто на єврономерах і припинити приймати нові мають всі сервіси, тому що з кінця місяця єврономерів не стане офіційно і це не привід для піару", – написав він.

Нагадаємо, штраф за порушення "транзиту" 8 500 грн. може бути скасований, якщо "добровільний внесок" 8 500 грн. сплачено навіть після накладення штрафу.

зокрема, експерти дійшли такого висновку, переглядаючи рішення одного із столичних судів.

Нагадаємо, новий закон відновить справедливість смертельних ДТП: що приготували водіям.

Як повідомляв Знай.uа, летіли по зустрічній: страшне зіткнення "лоб в лоб" забрало безліч життів.

Знай.ua писав, київський вестерн: поліцейські влаштували погоню зі стріляниною, відео затримання.