Харків йде під воду: травневий апокаліпсис може обернутися страшною трагедією для всієї України

У п'ятницю, 24 травня по Харкову пронісся страшний буревій з градом, внаслідок якого вулиці затопило по коліно. Місцеві жителі викладають в мережу фото і відео з жахливими наслідками стихії, яка перетворила вулиці великого міста на річки. Такі інциденти трапились у багатьох містах.

Підступна атака по Україні: Зеленський оголосив особливий режим

Указ про невідкладні заходи з ліквідації наслідків страшного удару стихії на Закарпатті підписав президент України Володимир Зеленський.

Відомо, що президент зобов'язав уряд вирішити питання фінансування та забезпечити Львівську та Закарпатську області необхідними ресурсами для ліквідації наслідків негоди.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Полонені українські моряки: Міжнародний трибунал оголосить доленосне рішення

25 травня о 12:00 (13:00 за Києвом) Міжнародний трибунал ООН з морського права (ITLOS) оголосить рішення щодо прохання України зобов'язати Росію звільнити захоплених українських моряків і судна.

Заступник Міністра закордонних справ України Олени Зеркаль зазначив, що будь-яке рішення Міжнародного трибуналу з морського права в справі українських моряків допоможе звільнити військовополонених.

затриманий моряк
затриманий моряк

"Державі ти будеш служити, коли шитимеш рукавиці у в'язниці": Гройсман збісив українців далекоглядними планами

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман анонсував створення політичної сили з якою збирається у парламент.

Володимир Гройсман наголосив, що після відставки з посади вирішив далі служити українцям, тому пішов на створення політичної сили, яка боротиметься за місця у парламенті.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Сам вирішував, кому жити: Стрєлков розповів, як страчували в "ДНР"

Екс-ватажок терористів "Донецької народної республіки" Ігор Гіркін (Стрєлков) зізнався, що видавав накази про страту без слідства та суду. Стрєлков розповів про "невідому війну" на Донбасі, воєнні будні , військовому будівництві збройних сил "ДНР", відступ зі Слов'янська та упущену Росією стратегічну ініціативу в українських подіях.

Ігор Гіркин (Стрелков)
Ігор Гіркин (Стрелков)

Як повідомляв "Знай.ua", українцям показали "міць" вітчизняних доріг після п'яти років "по-новому" Петра Порошенка та прем'єрства Володимира Гройсмана. Відповідною публікацією та відео користувач поділився у Тwitter.

Також "Знай.ua" писав, що віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе готова очолити уряд у перехідний період.