Президент України Володимир Зеленський став для багатьох справжнім улюбленцем і втіленням надій і мрій. Логічно, що у гаранта з'явилося безліч фанатів. Фіналістка кулінарного проекту "Король десертів" Рузанна Щербина буквально зізналася в коханні до Зеленського і своє зізнання увічнила досить дивним чином.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Дівчина веде свій блог у соціальній мережі Instagram і там вона виклала фотографію з татуюванням Зеленського, який тримає кошенят, на руці. Дівчина повідомила, що "тепер у нас найкращий президент". Варто відзначити, що українка - фанатка розпису на тілі і це тату є для неї вже 14 за рахунком. Також, Рузанна нещодавно похвалилася тату з зображенням Кернеса. Зеленського ж вона "поселила" поруч з головою Харкова, але трохи вище. Як повідомила сама любителька десертів, вона обіцяла зробити це татуювання у разі виграшу Володимира на виборах.

Фоловери Щербини по-різному реагують на таке визнання:
"Клас", "Шикардос", "Дуже жирний вийшов Вова", "Лікуйся, дівчинко", "Куди дивилися батьки?", "Ох і крута ти баба. Красуня", "Тату майстра змінити...", "Це маразм"

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Круто і цікаво", "Оригінально", "Шо там на д*пі?", "Добити татуху ще, какашки з кошенят падають вниз", "Героїня", "Чому з кошенятами?"

В одному з інтерв'ю Рузанна зізнавалася, що Кернес обійшовся їй у 1500 грн. Також дівчина зазначила, що її не особливо хвилюють негативні коментарі з приводу такого несподіваного вчинку: "Чому іншим можна бити своїх дітей, мам, собак, а мер міста викликав таку бурхливу реакцію?".

Нагадаємо, що команда Яценюка наїхала на Зеленського - відповідь не змусила себе чекати, регоче вся Україна: "Працював у вашого патрона".

Як повідомляв Знай.uа, унікальні знімки весілля Зеленських злили в мережу: витончена фігурка Олени і сяючі очі Володимира.

Також портал Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.