Українці все частіше стають жертвами шахраїв. Небезпека може підстерігати де завгодно. Супермаркети, банківські картки та мобільні оператори - незмінні союзники шахраїв. Але тепер, черга дійшла до того, що взагалі ніхто не чекав.

онлайн-шахрайство
онлайн-шахрайство

Шахраї діють через "Укрпошту". Злочинці стали розсилати українцям повідомлення на мобільні номери про розіграші мобільних телефонів нібито від імені "Укрпошти", повідомляє видання "Аргументи і факти"

відділення Укрпошти
відділення Укрпошти

В компанії заперечують участь "Укрпошти" у сумнівних лотереях і опублікували звернення до громадян України на своєму сайті.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Повідомляємо, що підприємство не проводить таких лотерей і не співпрацює з цим сайтом. Для розслідування і запобігання подібних випадків шахрайства Укрпошта направив звернення до Національної поліції".

В "Укрпошті" закликають громадян бути уважними та не натискати підозрілі посилання, а також не перераховувати гроші незнайомцям і не брати участь в сумнівних лотереях.

"Про всі акції і розіграші ми повідомляємо тільки на наших офіційних сторінках у соціальних мережах та на сайті", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що працюючі мешканці Херсона не можуть отримати посилку або листа у відділенні "Укрпошти" на Дніпровському ринку. Про це самі херсонці пишуть в соцмережах. Причина проблеми – у відділенні працює лише одне вікно.

Раніше портал писав, що українців обурила інформація про те, що глава "Укрпошти" отримує заробітну плату в сотні разів більшу, ніж його звичайний рядовий співробітник. Своє обурення висловив і юрист Михайло Шнайдер у соціальній мережі Фейсбук. Він опублікував гнівний пост в бік керівництва "Укрпошти".

Як повідомлялося, у Києві пошта вибрала "руській мир": скандал гримить на всю Україну.

Також портал писав про доставку пенсій Укрпоштою: українцям нарешті пояснили, що буде з їхніми грошима.