пенсії в Україні
пенсії в Україні

Підвищення мінімальної пенсії: українців порадують "надзвичайною" сумою

Для українських пенсіонерів в 2019 році збільшиться мінімальна пенсія. Так, підвищення очікується на 67 гривень в липні і на 74 гривні в грудні. Про це стало відомо завдяки прес-службі Міністерства соціальної політики України. Крім того, очікуються підвищення виплат для осіб, які втратили працездатність унаслідок того, що прожитковий мінімум для таких людей дорівнює мінімальній пенсії.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський заговорив про припинення конфлікту з Росією

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський відреагував на те, що Міжнародний трибунал ООН по морському праву (ITLOS) оголосив своє рішення щодо українських моряків, яких захопила Росія. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Примхлива стихія зажене українців у глухий кут: кому буде найхолодніше

Погода в Україні в неділю, 26 травня, порадує далеко не всіх українців. Як повідомляє народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook, у більшості областей очікуються грози і дощі. Як повідомляється, на вихідних очікується тепла, але волога погода. Найбільше пощастить мешканцям узбережжя Чорного моря і кількох центральних регіонів.

Не гречкою єдиною: соратник Порошенка перевершив усіх кандидатів, поставив діагноз виборцям і тепер роздає ліки

Народний депутат з блоку Петра Порошенка Геннадій Чекіта напередодні позачергових парламентських виборів роздає пенсіонерам свого округу набори медикаментів. Люди вже звикли, що виборцям роздають гречку. А ось роздавати виборцям "набори пацієнтів" – це рівень XXI століття! Це просто розкішний електоральний хід і одночасно - це чергове дно нашого соціуму.

Путінська лизоблюдка приїхала з концертом в Одесу: як проскочила кордон

Незважаючи на позиції проукраїнських громадських організацій міста Одеси Державна прикордонна служба та СБУ заборонили в'їзд в Україну російській співачці Олені Темніковій. Екс-учасниця поп-групи Serebro, яка раніше незаконно відвідувала з гастролями окуповний Крим і відкрито називала себе "фанаткою Путіна", приїхала в Одесу. Артистка неодноразово зізнавалася в теплих почуттях до Путіна.