Нашуміла в Україні Instagram-блогер Рузанна Щербина здивувала своїх підписників черговою витівкою. На цей раз скандально відома дівчина набила татуювання з новим президентом України Володимиром Зеленським.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі.

За словами дівчини, це її 14-е татуювання.

"Я обіцяла тату, якщо #Зе виграє... Я зробила. А показати обіцяла після інавгурації! Моя масть буде нагадувати мені про те, що людина може все! Сьогодні ти актор і комік - а завтра глава держави! Пишаюся нашим президентом, чесними виборами і такою активною позицією наших громадян!" - написала вона.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, керівники одного з кращих університетів України опинилися в центрі уваги після того, як повісили на стенді замість фотографії президента Володимира Зеленського табличку з написом "Зеленський Володимир Олександрович".

Стався дивний інцидент в Національному технічному університеті "Харківський політехнічний інститут". У соціальній мережі показали, як виглядає стенд із Зеленським.

Нагадаємо, що під час інавгураційної промови президент заявив, що виступає проти своїх портретів в кабінетах чиновників.

Раніше портал писав, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський на iForum послав потужний сигнал мільйонам молодих українців.

Також Знай.uа писав, що Зеленський вразив простотою на "Книжковому арсеналі".

[embed]https://youtu.be/VXysnbD73sg[/embed