Кожного дня українці стикаються з хамством і неадекватним поведеним водіїв маршруток. Але в цей раз "повелитель собачої будки на колесах" шокував всіх пасажирів, залишивши маленького хлопчика без грошей.

Маршрутка
Маршрутка

Випадок стався в місті Дніпро і про нього повідомили в одній з популярних спільнот міста.

"Сьогодні вранці в 136 маршрутці стався черговий конфлікт, водій відмовився передавати дитині здачу з 50 гривень мотивуючи це тим, що йому ніхто 50 грн не передавав, при цьому практично вся маршрутка запевняла його, що гроші передавали. Коли хлопчик виходив з маршрутці і попросив здачу, водій просто розірвав 50 грн і кинув в обличчя. Хлопчик стверджував, що 50 грн були разом з грошима, які передавали інші пасажири, а саме 14 грн дрібними купюрами і ще дріб'язок, ці гроші передавалися біля мене, я бачив тільки дріб'язок і дрібні купюри, можливо серед них і було 50 грн, але коли передавали ці гроші, пасажири попереджали, що акуратно тут дрібниця, фрази про здачу з 50 грн ніхто не говорив, тому ситуація не однозначна і нехай її розбирає керівництво підприємства разом з водієм." - написав автор.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ситуацію і правда можна оцінити з різних сторін, якщо очевидець не зміг сказати, чи бачив курюру.

Українці моментально відреагували в коментарях:
"Звільнити до біса, нехай йде лікується", "Звільнити цього "водія" із забороною працювати на перевезенні пасажирів. Нехай гній з ферм вивозить.", "Мені здається, вже були пости про цього хлопчика. То він сильно хитрозробленний", "Я б не став стверджувати, що на 100 відсотків, що це розвод, судячи в кінці по емоціям хлопчика, він заплакав.", "Батькам дитини написати заяви в поліцію, прокуратуру, звернутися на телебачення і в суд, тим більше є відеофакти, на них є свідки події"

Нагадаємо, зірка серіалу "Сонька Золота Ручка" розбився в ДТП.

Як повідомляв Знай.иа маршрутник відправив дитину на той світ, моторошна трагедія сколихнула Україну.

Також раніше повідомлялося, що у Миколаєві спортсмен провчив підірваного маршрутчика, який образив дітей: жорстке відео.