Етно-рок-фестиваль Kozak Fest скасував усі заходи, які були заплановані на 2 червня через буревій, який стався напередодні на Дніпропетровщині. Про це повідомили організатори фестивалю у Facebook.
Як пізніше стало відомо, унаслідок обвалу даху сцени етно-рок-фестивалю Kozak Fest, який проходив на Дніпропетровщині, одна людина загинула, двоє постраждали.

Про це повідомила прес-секретарка Нацполіції у Дніпропетровській області Ольга Кузнецова.

«Загинула одна людина 1971 р.н., двоє людей постраждали (жінка 1967 р.н. отримала перелом ноги і госпіталізована; у чоловіка 1978 р.н. перелом ступні)», — повідомили у поліції.

«Всю ніч команда KOZAK Fest намагалася ліквідувати наслідки негоди, але, на жаль, за такий короткий проміжок часу неможливо відновити повноцінну роботу сцени, яка постраждала найбільше. Ми перепрошуємо у гостей фестивалю, яким так і не вдалось сповна насолодитись справжньою якісною українською музикою», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві затримали 40 осіб, які намагалися штурмувати управління поліції.

Раніше "Знай.uа" писав, що озброєні бандити атакували обмінний пункт в Києві: винесли тисячі доларів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав, що винахідливі автозлодії придумали хитру схему для пограбування довірливих власників автомобілів.