Як відомо, ще у 2015 році під час збройного конфлікту на сході України відбувся обстріл житлових кварталів Лівобережного району міста Маріуполя. В результаті цього чимало мешканців загинуло, а також втратили власні будинки. Нині ж родина, яка проживає у даному районі, зізналася, як зараз вони живуть після того страшного обстрілу, пише "Радіо Свобода".

Як відзначається, ще у 2015 році Олена та Микола Мицики внаслідок обстрілу втратили власний будинок. Тоді поруч з ним впало 6 снарядів - збитки оцінили в півтора мільйона гривень, однак виплатили всього 500 тисяч. За словами жінки, на ремонт не вистачило та довелося ще й позичати.

Наразі тут живуть її донька та мама. Олена зізнається, що досі перебуває в стані стресу та неодноразово зверталася до волонтерів за психологічною допомогою, але там сказали що допомагають лише дітям:

Пані Олена, скріншот з відео

"Після обстрілу так і немає нюху, впав зір. Я і раніше погано засинала, тепер безсоння. Я не можу вам передати цей стан. Отут постійний біль. П’ять років пройшло, а час нічого не полікував".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також за словами потерпілої, вона і досі не може забути власну подругу, яку втратила під час обстрілів.

"Моя люба подружка. Ми домовлялися того дня зустрітися з нею. Вона йшла укол робити, переходила через дорогу, почався обстріл. Вона впала на дорогу і кричала: "Допоможіть!". Жінка якась з будинку вибігла і питає: "Що в тебе?". Вона каже: "Ноги". Та дивиться вниз і каже: "А ніг нема". Моїй подрузі відірвало дві ноги і пальці на руках.. Мене спалили, а її вбили. Отак ми з нею зустрілися".

Нагадаємо, страшне диво війни: новонароджений малюк допоміг встановити особу загиблого на Донбасі батька.

Як повідомляв Знай.uа прощайте, прапорщики: Зеленський схвалив закон про військові звання в армії.

Знай.uа писав, рясу замінив камуфляж, а кадило — кулемет: як на Донбасі священик Україну захищає, відео.