Голкіпер збірної Німеччини та Парі Сен-Жермен Кевін Трапп, який на правах оренди грає за Айнтрахт з Франкфурта, отримав цікавий подарунок від свого друга.

Траппу зробили щитки з найбільш пам'ятними моментами цього року. На одному з щитків воротар святкує перемогу ПСЖ у чемпіонаті Франції, а на іншому щитку воротар цілує свою наречену – бразильську красуню Ізабель Гуларт, з якою він зустрічається з 2016 року, і якій цього літа зробив пропозицію.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Президент мадридського Реала Флорентіно Перес заявив, що перша ракетка світу іспанець Рафаель Надаль може стати президентом "галактікос".

"Надаль – один з кращих послів Реала в світі. Він був би чудовим вибором на роль президента клубу", – зазначив Перес.

Перес був президентом Реала з 2000-го по 2006-й рік, а потім повернувся на свою посаду у мадридському клубі в 2009-му році.

32-річний тенісист Рафаель Надаль - фанат Реала зі стажем. Згідно зі статутом клубу президентом мадридців може стати лише та людина, яка пробула членом клубу мінімум 20 років. Надаль є їм з 2011-го року, тобто він зможе брати участь у виборах з 2031-го року, коли йому буде 45 років.

Як повідомляв Знай.ua, футболіста звинуватили в расизмі через жарти над фанатом.