Перехід форварда Роналду з “Реалу” до “Ювентусу” став справжнім стимулом для футбольного клубу

Це позначилося і на результатах, і в маркетинговому полі. Після такої гучної футбольної події акції туринського клубу почали стрімко рости.

Так, експерти говорять про показники – 55,15% зростання.
Однак рейтинг зіпсував сексуальний скандал навколо Роналду. Так, почалося таке ж стрімке падіння акцій. Інформація, що просочилася в ЗМІ, стала приводом для гасел типу “Не заходьте в цю гру, якщо поруч дружина! Не для дітей!”.


Як відомо, португальський форвард звинувачується в згвалтуванні. За інформацією потерпілої, яка і розповіла цю історію, трапилося все ще в 2009 році. Раніше “Ювентус” всіляко підтримував Роналду на тлі цієї справи. Також повідомляється, що за одну акцію зараз дають всього 1,25 євро. Сексуальний скандал відбилася не тільки на репутації футболіста, але і фінансовий стан клубу.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще


Цікаво, що головний тренер збірної Португалії Фернанду Сантуш прокоментував секс-скандал за участю зіркового нападника "Ювентусу" Кріштіану Роналду. Він впевнений, що гравець не робив нічого подібного. Повідомляється, що з Роналду провели бесіду, дійшли висновку, що Роналду не буде викликаний на найближчі два збори - це і те, що відбудеться в листопаді.


Нагадаємо, раніше поліція Лас-Вегаса офіційно відновила розслідування у справі про зґвалтування американської моделі Кетрін Майорги, в якому звинувачується Кріштіану Роналду. Американка заявила, що інцидент стався у ванній кімнаті одного з готелів Лас-Вегаса, після чого вона зафіксувала пошкодження в госпіталі і звернулася в поліцію.


Як повідомляв портал "Знай.иа" збірна Португалії втратила Роналду.
"Знай.иа" писав, що ім'я Роналду помічено у справі про наркоторгівлю.