43-річний Андрій Срюбко призначений на пост головного тренера збірної України з хокею. Це рішення було прийнято 13-го листопада на засіданні Виконавчого комітету Федерації хокею України.

Таким чином, Срюбко, який раніше був головним тренером молодіжної збірної, буде керувати командою під час чемпіонату світу-2019 в Дивізіоні IB, де Україна зіграє проти команд Японії, Румунії, Естонії, Нідерландів і Польщі.

Андрій Срюбко - відомий у минулому український хокеїст. За свою тренерську кар'єру працював як асистент у ХК "Дмитров" (Росія) (2013 - 2014), молодіжній збірній України (2014 - 2015), ХК "Донбас" (2016 - 2017), головним менеджером у національній чоловічій команді України ( 2014-2015) і старшим тренером молодіжної збірної України (2017 - 2018).

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Попереднім наставником "жовто-блакитних" був Олександр Савицький.

Відзначимо також, що Олег Тимченко був призначений старшим тренером збірної України (U-18).

Олег Тимченко - також відомий у минулому український хокеїст. Як тренер він працював у херсонській ДЮСШ, в юніорській команді "Дніпро" (Херсон), з якої в сезоні 2017 - 2018 здобув срібні нагороди. Також Олег Тимченко є в даний час асистентом головного тренера в дорослій команді "Дніпро" (Херсон).

Успіхи українських тенісисток

Головною подією в жіночому тенісі минулого тижня став фінал Кубка Федерації, у якому перемогла збірна Чехії.

До рейтингу WTA даний турнір не має відношення, тому зміни у світовій класифікації відбулися за підсумками виступів тенісисток на турнірах не високого рангу.

Перша десятка була остаточно сформована за підсумками попереднього тижня і до початку наступного сезону вже не зміниться. Зазначимо, що там четверте місце займає українка Еліна Світоліна.

Що стосується інших українських тенісисток, то зазначимо новий персональний рекорд Даяни Ястремської, яка піднялася на 2 місця, і підйом Катарини Завацької на 10 позицій після турніру в Ліможі.

Перемога Еліни

28 жовтня відбувся фінал Підсумкового турніру WTA, в якому грали американка Слоан Стівенс і українка Еліна Світоліна.

Перший сет виграла представниця США з рахунком 6:3. У другій партії сильнішою виявилася Світоліна (6:2), якій вдалося переломити хід зустрічі. У вирішальному сеті також перемогла Еліна з аналогічним рахунком (6:2).

Як підсумок, Світоліна виграла Підсумковий турнір WTA в Сінгапурі, перемігши п'ять суперниць.

Підсумковий турнір WTA. Сінгапур. Фінал

Слоан Стівенс (США) - Еліна Світоліна (Україна) - 1:2 (6:3, 2:6, 2:6)

На даний момент для Світоліної та українського тенісу - це найбільш значуща перемога в історії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна отримала нагороду Jerry Diamond Aces Award від WTA.