Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтей Уайлдер (40-0, 39 КО) відверто зізнався, навіщо пішов у професійний бокс.
За словами Уайлдера, він робить все заради своєї дочки, яка важко хвора.
"Іноді життя змушує займатися тим, чим займатися не хочеться. Мені часто доводиться жертвувати собою заради благополуччя моєї сім'ї, заради моїх дітей. Але я - не з тих чоловіків, які сидять на одному місці і нічого не роблять. Діти хочуть їсти, а треба вчасно оплачувати рахунки.
Життя - така штука. Спершу змушує багатьом пожертвувати, працювати на межі можливостей. Все заради того, щоб в один день ти зміг сказати: "А ось тепер я можу відпочити і пожити своїм життям. Пожити в задоволення".
Довгі роки я працював на інших. Пахав як віл, а гроші капали не мені в кишеню, а їм. Не тому, що мені так хотілося. А тому, що так треба було. Не було вибору. Як все почалося? Все почалося з любові. Просто я дуже люблю свою дитину. Вона народилася з розщепленням хребта. Я пішов в бокс тільки лише для того, щоб допомогти їй.
Ми і так зробили неймовірне. Прогрес фантастичний. Раніше лікарі казали, що вона навіть не зможе ходити. Ми боялися, що у неї так і не буде нормального дитинства, як у всіх дітей. Але вона просто неймовірна. Так пишаюся нею. І вона мотивує мене, вона - та причина, з якої я стаю все сильніше і сильніше. Ми немов підживлюємо один одного своєю силою, своєю енергією. А ще вона дуже кмітлива.
Час летить. Їй вже 13 років. Підліток... Вона потребує власний простор. Їй подобається робити те, що їй подобається. Дуже пишаюся нею. Знаєте, наскільки вона мене мотивує? Настільки, що я впевнений, нікому в рингу мене не побити! Можна сказати, що я вийду в ринг не один, а зі своїми дітьми. Вони в моєму серці", - розповів Уайлдер в інтерв'ю TalkSport.

Нагадаємо, 1 грудня Деонтей Уайлдер проведе бій проти екс-чемпіона світу Тайсона Ф'юрі (27-0, 18 КО).

Поєдинок пройде в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру.

Уайлдер показав, як готується до майбутнього бою.

Уайлдер заявив, що його не зачіпають слова Тайсона Ф'юрі, але він змусить його відповісти за них у ринзі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Колись Ф'юрі зумів залізти в голову Кличка, і той так і не зміг відпустити свої руки, робити те, що він зазвичай робить.

Тепер Ф'юрі намагається виконати той же фокус зі мною, але у нього не вийде залізти в мою голову, це я вам гарантую. Я вже так багато разів проходив через усе це, що ці розмови стали просто черговою фазою моєму житті. Але мені хочеться, щоб він думав, що заліз мені в голову. Якщо він так думає, значить, я роблю все правильно, змушуючи його повірити в те, що мені потрібно.

Коли Ф'юрі вийде проти мене на ринг, то заплатить за все сказане, він відповість за кожну свою дію. Стів Каннінгхем набагато менше за мене, і якщо йому вдалося відправити Ф'юрі в нокдаун, то у мене не буде жодних проблем, щоб точно йому врізати", - передає слова Уайлдера BoxingScene.

Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі розкритикував усі досягнення Уайлдера.