Друга ракетка України Леся Цуренко поділилася найближчими планами, а також розповіла, як буде готуватися до головних змагань у наступному сезоні - Australian Open.
"Першого грудня я відправлюся до Риму, а вже в двадцятих числах візьму курс на Австралію. Цей відрізок часу стане найтривалішим, коли я буду перебувати разом з тренером.
В Брісбені я зіграю свій перший турнір. Далі тиждень збираюся готуватися в Мельбурні. І потім вже Australian Open. Ще не вирішила, чи варто заявлятися на Сідней. Буду радитися з командою, але мені подобається перед Великим шоломом тиждень просто готуватися, набиратися сил", - розповіла Цуренко.

Нагадаємо, раніше Леся Цуренко знялася з турніру серії Premier Mandatory в Пекіні.

Українка через травму спини знялася в третьому сеті матчу проти десятої ракетки світу Юлії Гергес з Греманіі.

Леся Цуренко (Україна) – Юлія Гергес (Німеччина) – 4:6, 6:4, 2:2 (відмова)

Матч тривав 2 години 28 хвилин. За всю гру Цуренко 1 раз подала навиліт, допустила 8 подвійних помилок і виграла 5 геймів на прийомі. У свою чергу, Гергес зробила 3 ейси, здійснила 4 подвійних і реалізувала 5 брейк-пойнтів.

В першому і в другому сетах було по одному гейму, в яких тенісистки провели по 17 розіграшів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У третьому сеті Леся взяла медичну паузу, після чого зробила зворотній брейк, але вже на своїй подачі за рахунку 30:40 знялася з поєдинку. Залишаючи корт, Цуренко трималася за нижню частину спини.

Нагадаємо, в першому матчі турніру Цуренко красиво перемогла німкеню з сербськими корінням Андреа Петкович.

Як повідомляв портал Знай.ua, Даяна Ястремська злетіла в рейтингу WTA.