Динамо Київ всерйоз цікавиться нападником Остенде Рішайро Жуліано Живковичем.

Нідерландський форвард перейшов у бельгійський клуб з Утрехта в 2017-му році за 1 мільйон євро. У 17-ти поєдинках поточного сезону 22-річний футболіст забив 3 м'ячі. Всього Живкович в іграх за Остенде на даний момент відзначився 14 голами в 50 матчах).

Динамо зацікавилося Рішайро після того, як він оформив дубль у ворота збірної України (U-21) в матчі відбору на молодіжне Євро-2019, в якому українці програли з рахунком 0:3.

Крім Утрехта до Остенде Живкович виступав за Гронінген, Аякс, Йонг Аякс і Віллем II.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Динамо та Фран Соль

Головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич наполягає на купівлі іспанського форварда "Віллем II" Франа Соля, повідомляє "Футбол NEWS", посилаючись на свої джерела.

Раніше була інформація про те, що 26-річного уродженця Мадрида переглядати у справі вирушав скаут столичного клубу Олександр Заваров.

Фран Соль грає за нідерландський "Віллем II" з літа 2016-го року після переходу з іспанського "Вільярреала". У поточному сезоні Фран провів за команду з Тілбурга 16 матчів, в яких забив 15 м'ячів.

Додамо, що Соль є вихованцем мадридського Реала, в системі якого перебував з 10 до 18 років. До речі, за "Реал С" Соль зіграв 69 матчів, в яких відзначився 19 голами.

Як повідомляв портал Знай.ua, у матчі чемпіонату України Динамо виграло в Чорноморця (2:0).