Сучасній жінці є за що подякувати фемінізму, технічному прогресу і досягненям в медицині. Зараз навіть важко уявити, що сто років тому жінки були позбавлені виборчих прав навіть в найпередовіших демократичних країнах. А ще 50 років тому не було пральних машин-автоматів і посудомийних машин.

Це стосується і найбільш "жіночої" справи - пологів. З кожним роком те, що було головним кошмаром життя багатьох жінок, завдяки зусиллям лікарів і сучасному обладнанню лікарень набуває все більшого комфорту.

Тепер же на ринку послуг з'явилася новинка, яка допоможе жінці перетворити відпустку по пологам на одну з найбільш чудових і незабутніх відпусток, проведених на море. Це послуга "Пологи в Майамі" від компанії "Пілот". Це єдина компанія в Україні, яка надає таку послугу і має власне представництво в США - Pilot Travel Inc.

Співробітники компанії беруть на себе вирішення всіх завдань. Від отримання американської візи, організації пологів, цілодобової підтримки - до сприяння в отриманні американського громадянства для новонародженого. Адже дитина, що народилася в Америці, автоматично отримує громадянство США.

Так що всі турботи жінка може перекласти на співробітників компанії. А сама насолоджуватися морем, сонцем, пляжем, відпочинком.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ціни на послуги можна порівняти з рівнем українських клінік. Медицина ж в США і в Майамі зокрема вважається однією з кращих. До того ж усім клієнткам програми "Пологи в Майамі" компанія "Пілот" дарує безкоштовний переліт до Флориди.

Тепер пологи - це не тільки відповідальний етап в житті жінки. Але і можливість відпочити, забезпечивши собі і дитині максимальний комфорт і сервіс.