У рамках 20-го туру Прем'єр-ліги Англії Саутгемптон вдома програв Манчестер Сіті з рахунком 1:3. У складі "городян" зіграв всі 90 хвилин українець Олександр Зінченко.

Вже на 10-й хвилині Давід Сільва вивів Ман Сіті вперед. Але на 37-й хвилині Олександр Зінченко втратив м'яч на своїй половині поля, а П'єр-Еміль Хейб'єрг скористався цим, відправивши м'яч у дев'ятку.

Але хоч до перерви часу залишалося не так вже й багато, Ман Сіті зумів забити ще два рази. І в епізоді, коли забивався третій м'яч, Зінченко виправився за помилку, віддавши результативну передачу на голову Серхіо Агуеро.

Після матчу головний тренер Ман Сіті Хосеп Гвардіола похвалив Олександра Зінченка, виділивши його бійцівські якості.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Зінченко був кращим гравцем на полі. І знаєте чому? Тому що після помилки він не ховався. Я сказав хлопцям у перерві: "Вчіться у нього. Кожен може помилятися, кожен. Але подивіться, як він на це відреагував", – сказав каталонський фахівець на післяматчевій прес-конференції.

Свято в Манчестері

30-го грудня в рамках 20-го туру Прем'єр-ліги Англії грали дві команди з Манчестера.

Спочатку Манчестер Сіті виграв на виїзді, на "Сент-Меріс Стедіум" у Саутгемптона з рахунком 1:3. Зазначимо, що за "городян" весь матч відіграв українець Олександр Зінченко, який допоміг своїй команді перемогти.

Прем'єр-ліга Англії. 20-й тур

Саутгемптон - Манчестер Сіті - 1:3 (1:3)

Голи: П'єр-Еміль Хейб'єрг, 37 - Давід Сільва, 10, Джеймс Уорд-Проуз, 45 (автогол), Серхіо Агуеро, 45+3.

Вилучення: П'єр-Еміль Хейб'єрг (Саутгемптон), 85.

Потім на "Олд Траффорд" Манчестер Юнайтед з розгромним рахунком виграв у Борнмута. Манкуніанці перемогли з рахунком 4:1 і це для Уле-Гуннара Сульшера третя перемога поспіль з впевненою перевагою. До цього "червоні дияволи" перемагали Кардіфф Сіті (5:1) і Хаддерсфілд (3:1). Зазначимо, що Поль Погба у трьох матчах відзначився п'ятьма голами.

Прем'єр-ліга Англії. 20-й тур

Манчестер Юнайтед - Борнмут - 4:1 (3:1)

Голи: Поль Погба, 5, 33, Маркус Решфорд, 45, Ромелу Лукаку, 72 - Натан Аке, 45+2.

Вилучення: Ерік Байлли, 79 (Манчестер Юнайтед)

Також сьогодні в рамках лондонського дербі Челсі на "Селхерст Парк" виграв у Крістал Пеласа (0:1) завдяки голу Н'Голо Канте.

Усі результати 20-го туру АПЛ:

Ліверпуль буде чемпіоном

Комп'ютерна програма, створена британцями, передбачила перемогу Ліверпуля в чемпіонаті Англії сезону 2018/2019, повідомляє The Sun.

Програма використала безліч статистичних даних і сформувала звіт з можливими підсумками Прем'єр-ліги Англії цього сезону.

За даними звіту "мерсисайдці" наберуть 106 очок і це стане рекордом АПЛ.

За розрахунками комп'ютера, Манчестер Сіті посяде друге місце з 97 очками в активі, а на 3 бали від "городян" відстане лондонський Тоттенгем. У першу шістку також увійдуть Челсі (79 очок), Арсенал (78) і Манчестер Юнайтед (67). У зоні вильоту опиняться Бернлі (22 бали), Фулхем (21) і Хаддерсфілд з 14 балами.

Справжній Ліверпуль

У рамках 20-го туру Прем'єр-ліги Англії Ліверпуль на "Енфілді" грав з Арсеналом. Лондонці забили швидкий м'яч завдяки точному удару Ензлі Мейтленд-Найлза.

Але потім Ліверпуль забив "канонірам" чотири м'ячі ще в першому таймі завдяки двом влучним ударам Роберто Фірміно, Садіо Мане і Мохаммеда Салаха. У другій половині зустрічі Фірміно відзначився ще одним голом, тим самим оформивши хет-трик. Цікаво, що до цього бразилець не забивав в одинадцяти домашніх матчах Ліверпуля поспіль.

Ліверпуль з 54 очками впевнено лідирує в АПЛ, Арсенал з 38 балами розташувався на п'ятій позиції.

Прем'єр-ліга Англії. 20-й тур

Ліверпуль - Арсенал - 5:1 (4:1)

Голи: Фірміно, 14, 16, 65 (з пенальті), Мане, 32, Салах, 45 (з пенальті) - Мейтленд-Найлз 11.

Рекорд Роналду

Португальський форвард туринського Ювентуса Кріштіану Роналду в рамках матчу 19-го туру італійської Серії А проти Сампдорії відзначився двома точними ударами.

Як підсумок, Роналду за підсумками першої частини сезону забив за Ювентус 14 м'ячів і це рекорд серед португальських гравців у Серії А.

У сезоні 1988/1989 португальський атакуючий півзахисник Руй Барруш теж за "Стару Синьйору" відзначився 12 голами.

Додамо, що в 2018-му році Кріштіану Роналду забив 49 м'ячів, а його головний конкурент аргентинець Ліонель Мессі з Барселони відзначився 51 голом.

Також "Знай.ua" писав, португальський нападаючий Ювентуса Кріштіану Роналду зі своєю дівчиною Джорджиною Родрігес були помічені в Парижі при виході з дорогого ресторану.