Енді Маррей, екс-перша ракетка світу, триразовий переможець турнірів Великого шолома, дворазовий олімпійський чемпіон, повідомив, що йому необхідна серйозна операція.

Про це Маррей розповів після поразки в першому колі Australian Open. За словами тенісиста, ця операція не гарантує йому повернення в спорт.

"Може бути, ще побачимося. Я зроблю все можливе. Для цього мені потрібна серйозна операція, після якої повернення не гарантовано. Але я зроблю все можливе", - сказав Маррей.

Нагадаємо, раніше Маррей оголосив про завершення кар'єри.

За словами Маррея, він змушений завершити кар'єру через травму стегна. При цьому спортсмен не зміг стримати сліз.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я відчуваю сильний біль протягом 20 місяців. Я перепробував все, щоб моє стегно стало краще. Це не допомогло. Я відчуваю себе краще, ніж півроку тому, але болі все ще сильні. Це важко. Я збираюся грати в Австралії. Я все ще можу грати, але не на тому рівні, на якому я б хотів грати. Біль дуже сильний, а я не хочу так грати.

У грудні я розмовляв зі своєю командою і повідомив, що не можу більше продовжувати. Я сказав, що спробую дотерпіти до Вімблдону. Там я б хотів завершити кар'єру, але я не впевнений, що зможу це зробити. Я не впевнений, що зможу терпіти біль ще чотири або п'ять місяців", - сказав Маррей.

Енді Маррей
Енді Маррей

Нагадаємо, Еліна Світоліна та друга ракетка світу датчанка Каролін Возняцкі провели тренувальний матч перед Australian Open.

Тренування пройшло на одному з центральних кортів Australian Open, який названо на честь Маргарет Корт.

Еліна Світоліна і Каролін Возняцкі провели тренувальний матч
Еліна Світоліна і Каролін Возняцкі провели тренувальний матч

Перший сет залишився за Возняцкі 6:3, але в другому Світоліна зрівняла рахунок на тай-брейку. На цьому матч закінчився.
Еліна Світоліна з тренером
Еліна Світоліна з тренером

Как повідомлялося раніше, Australian Open у 2019 році збільшив призовий фонд.

Як повідомляв портал Знай.ua, українські тенісистки Даяна Ястремська, Марта Костюк і Катерина Козлова завершили свої виступи на турнірі в Брісбені, не зумівши подолати кваліфікацію.