Екс-чемпіон світу Геннадій Головкін (38-1-1, 34 КО) не хоче третій бій з чемпіоном світу в середній вазі за версіями WBC, WBA, IBO мексиканцем Саулем Альваресом (50-1-2, 34 КО).

Команди Сауля Альвареса і Геннадія Головкіна почали переговори про бій, але промоутер мексиканця Ерік Гомес повідомив, що найближчим часом цей поєдинок не відбудеться.

"Ми розчаровані. Здається, що Головкін більше не хоче третій поєдинок з Канело, принаймні, на даний момент. Тепер він хоче поєдинок полегше, щоб закрити поразку. Подивимося, що з цього вийде", - розповів Гомес.

Нагадаємо, 15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Сауль Альварес і Геннадій Головкін
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Бій тривав усі 12 раундів, після чого судді віддали перемогу Альваресу: 115-113, 115-113 і 114-114.

Таким чином Альварес став новим чемпіоном світу в середній вазі, відібравши всі титули Головкіна. Для казахстанця це стало першою поразкою в кар'єрі.

Перший бій між Головкіним і Альваресом завершився внічию.

Нагадаємо, 15 грудня на арені Madison Square Garden у Нью-Йорку відбувся титульний бій в другій середній вазі між Роккі Філдінгом і Саулем Альваресом. Мексиканець нокаутував суперника в третьому раунді.

Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга
Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга

Нагадаємо, Альварес назвав свою головну мету в боксі. За словами Альвареса, він хоче завоювати титули в трьох вагових категоріях.

"Я хочу увійти в історію. Я повинен увійти в число тих боксерів, які стали чемпіонами у трьох вагових категоріях. Саме тому я прийняв цей бій", - цитує Альвареса BoxingScene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкіна освистали в Лас-Вегасі після поразки від Альвареса.