Екс-чемпіон UFC у найлегшій вазі Холі Холм подала на розлучення.

Як повідомляє BJPenn, Холм почала розлучний процес з чоловіком Джеффом Кіркпатриком.

Офіційною причиною розлучення спортсменка назвала конфлікт особистостей і побутову несумісність. За заявою Холм, вона не живе зі своїм чоловіком з березня 2018 року.

Джефф і Холі одружилися у 2012 році, а познайомилися ще під час навчання в університеті.

Поліана Віана
Поліана Віана

Дівчина чекала таксі, коли до неї підійшов вуличний хуліган, і погрожуючи зброєю, наказав віддати телефон.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Поліана легко розправилася з ним двома ударами, і утримувала до приїзду поліції. Цікаво, що пістолет хулігана виявився вирізаним з картону.

"Коли він зрозумів, що я бачу його, він сів поруч зі мною. Він запитав у мене, котра година, і я сказала йому, але побачила, що він не збирається йти. Я вже ховала мобільний телефон, і він сказав: "Дай мені телефон. Не опирайся, тому що я озброєний". Потім він поклав руку на пістолет, але я бачила, що вона дуже розслаблена.

Він стояв дуже близько до мене, і я подумала, що, навіть якщо це пістолет, у нього не буде часу його дістати. Тому я завдала два удари руками і один ногою, він упав, і я зловила його на задушливий. Потім посадила його на колишнє місце і сказала: "Тепер ми будемо чекати поліцію", - розповіла Поліана.

Президент UFC Дана Уайт вважає живі шоу UFC найкращими серед усіх видів спорту, включаючи НФЛ і НБА.
За словами Уайта, за всю історію організації не було нікого, хто пішов би з шоу незадоволеним.
"Я знаю, що це звучить зверхньо, але наші шоу є найкращими у всіх видах спорту. Люди, які відвідують ігри НФЛ, змагання коледжів, баскетбол та інші види спорту, знають, що немає нічого краще, ніж ходити на змагання UFC.
Наші турніри - найкращі серед спортивних змагань. За всю історію нашої компанії ніколи не було жодного керівника телеканалу, спонсора або ще когось, хто пішов би з нашого шоу зі словами про те, що він ніколи сюди не повернеться", - передає слова Уайта MMA Mania.

Як повідомляв портал Знай.ua, Конор Макгрегор вдруге став батьком.