Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (28-0, 18 КО) розповів про те, як змінилося його життя за останній час.

За словами Ф'юрі, він повністю відмовився від алкоголю і шкідливої їжі.

"Відчуваю себе свіжим і здоровим. Це я. Мені подобається робити те, що я ніколи не робив раніше. Зазвичай після січня мені доводилося скидати до 32 кілограмів зайвої ваги. Тепер я перевернув все з ніг на голову. Це зайняло у мене 30 років.

Я не п'ю алкоголь і не їм всяку гидоту. Я просто йду і тренуюся. Сподіваюся, у мене попереду ще багато захоплюючих поєдинків", - передає слова британця BoxingScene.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі та чемпіон WBC в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер (41-0, 39 КО) проведуть реванш у період з кінця травня до початку червня цього року. Про це повідомляє видання The Ring.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За інформацією видання, бій пройде в Брукліні на Barclays Center або в Лас-Вегасі на T-Mobile Arena, і буде транслюватися по системі PPV.

Нагадаємо, бій Ф'юрі - Уайлдер, який відбувся 1 грудня в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру, несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Пізніше стало відомо, що перед боєм Уайлдер переніс операцію на руці.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Уайлдер заявив, що суддя занадто довго відраховував нокдаун Тайсону Ф'юрі, замість того, щоб зупинити бій.

"Ми побачили, на що здатний Ф'юрі, особливо коли він піднявся. Я досі здивований. Я бачив, як у нього очі закочувалися. Дев'ять з десяти суддів зупинили б бій. Подивіться на Маліка Скотта в бою проти Дерека Чісори - він піднявся на коліно на рахунок 9, встав на 10, але поєдинок все одно зупинили. Мені здалося, що в бою з Ф'юрі суддя рахував дуже повільно.
Але я не виправдовуюся, адже ми показали всьому дивізіону, на що здатні. Ми билися, як справжні чемпіони. Ми зібралися, домовилися про поєдинок і побилися, і все без зайвої нісенітниці. Тому що ми найкращі і захотіли вирішити, хто найкращий у важкій вазі. Це був чудовий бій, і я готовий побитися знову", - передає слова Уайлдера BoxingScene.

Нагадаємо, з початку бою Уайлдер працював першим номером, постійно атакуючи, але Ф'юрі з легкістю йшов від більшості ударів у своїй манері: блазнював і кривлявся, і забирав раунд за раундом.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

У дев'ятому раунді Ф'юрі побував в нокдауні, але встав і продовжив бій. У фінальному раунді британець також побував в нокдауні, але знову відновився і завершив поєдинок.

В результаті 12-раундовий бій завершився внічию. Оцінки суддів: 115:111 (Уайлдер), 114:110 (Ф'юрі) і 114:114 (нічия).

Нагадаємо, знаменитий американський промоутер Боб Арум назвав Тайсона Ф'юрі найкращим супертяжем свого часу.

"Це чудовий бій. Думаю, Уайлдер не найкращий боксер, але я впевнений, що він найкращий панчер в суперважкому дивізіоні.

А Тайсон Ф'юрі в свій час був найкращим супертяжем. Питання в тому, чи зможе він застосувати свої вміння після простою, який у нього був. Ми не знаємо відповіді на це питання, і я не можу на нього відповісти. Чи зможе Тайсон Ф'юрі повернутися до рівня, який був у нього під час поєдинку з Кличком? Відповідь є у Ф'юрі, а я не знаю, це факт чи ні", - сказав Арум.

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі розкритикував усі досягнення Уайлдера.