У мережі набирає популярність відео неймовірного виступу американської гімнастки Кетлін Охаши, яке розмістили в соціальній мережі Twitter.

Виступ, який до глибини душі вразив всіх глядачів, відбувся на студентському турнірі Under Armour 2019 Collegiate Challenge. Під час вільних вправ чемпіонка США серед юніорів продемонструвала емоційну програму, чергуючи акробатичні елементи з танцями під різні популярні композиції. Всього лише за два дні відео виступу гімнастки переглянули понад 30 мільйонів чоловік, які поставили близько 600 тисяч лайків.

Величезну популярність Охаши принесло її виступ навесні 2018 року, коли вона стала переможницею турніру зі спортивної гімнастики American Cup, виступивши під музику Майкла Джексона.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що экс-чемпіон світу в першій напівсередній вазі Амір Хан відверто розповів про проблему ставлення до мусульман у США і Європі. Як стверджує спортсмен, його нерідко називають терористом, що обумовлено, на його думку, тим, відбувається в світі. Амір поскаржився, що в інтернеті його часто так називають, хоча він є мусульманином і засуджує тероризм. Боксер підкреслив: "Я такий же британець, як і інші. Я народився у Великобританії і представляв цю країну на Олімпіаді, приніс їй медаль. Я вважаю себе британцем. Люди можуть говорити все, що їм подобається".

Як повідомляв портал "Знай.иа": экс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі порадував своїх фанатів розповіддю про те, що він повністю відмовився від шкідливої їжі і алкоголю. Як повідомив боксер, він почуває себе здоровим і свіжим, йому дуже подобається займатися тим, чого він не робив раніше. За його словами, на те, щоб кардинально змінити своє життя в кращу сторону, у нього пішло цілих 30 років.

Також "Знай.иа" писав, що чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик відпочиває в Сінгапурі і зупинився в одному з найкрутіших готелів світу, який відомий басейном на даху. Про це фанатом спортсмена стало відомо з його аккаунта в Instagram, куди він активно постить свіжі знімки.