Офіційний YouTube-канал UFC опублікував відео топ-5 найкращих нокаутів в історії промоушену. У топ потрапили найкращі бійці UFC – Конор Макгрегор, Андерсон Сілва, Едсон Барбоза та інші.

Президент UFC Дана Уайт вважає живі шоу UFC найкращими серед усіх видів спорту, включаючи НФЛ і НБА.
За словами Уайта, за всю історію організації не було нікого, хто пішов би з шоу незадоволеним.
"Я знаю, що це звучить зверхньо, але наші шоу є найкращими у всіх видах спорту. Люди, які відвідують ігри НФЛ, змагання коледжів, баскетбол та інші види спорту, знають, що немає нічого краще, ніж ходити на змагання UFC.
Наші турніри - найкращі серед спортивних змагань. За всю історію нашої компанії ніколи не було жодного керівника телеканалу, спонсора або ще когось, хто пішов би з нашого шоу зі словами про те, що він ніколи сюди не повернеться", - передає слова Уайта MMA Mania.

Нагадаємо, чемпіон UFC в напівважкій і важкій вазі американець Даніель Корм'є став бійцем року за версією спортивного телеканалу ESPN у 2018 році.

Даніель Кормье
Даніель Кормье

Корм'є став другим бійцем в історії UFC після екс-чемпіона Конора Макгрегора, який володіє двома чемпіонськими поясами у двох вагових категоріях.
"Всесвіт божевільний. Тільки ти починаєш миритися з думкою, що, можливо, я лише другий. Але реальність така, що кар'єра була досить хороша, щоб досягти неймовірних висот…
Але я ніколи не був хлопцем, який забрався на вершину. У мене не було щасливого моменту чемпіонства на Олімпіаді. Коли починався цей рік, я думав: "Я просто буду жити з кожним днем заради шансу боротися, і тоді подивимося, яким буде рахунок", - сказав Корм'є в інтерв'ю ESPN.
Нагадаємо, у 2018 році Корм'є провів три поєдинки, здобувши перемоги у всіх, і захистив свої титули в обох вагових категоріях, що є унікальним досягненням в UFC.
Даніель Корм'є, MMA Fighting
Даніель Корм'є, MMA Fighting
Крім того, Корм'є очолює рейтинг бійців ESPN і UFC незалежно від вагових категорій.

Як повідомляв портал Знай.ua, Конор Макгрегор вдруге став батьком.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще