Помер п'ятиразовий чемпіон України з баскетболу, колишній центровий української збірної, Олександр Окунський. Йому було 47 років.

Як повідомляє Федерація баскетболу України, Окунський помер після тривалої хвороби.

Олександр Окунский
Олександр Окунский

Олександр Окунський – один з найкращих гравців в історії українського баскетболу. Виступав за команди "Шахтар", "Будівельник", "БІПА-Мода", "Київ" і "Одеса".

Також Окунський виступав за кордоном - за "Летувос Рітас" в сезонах 1999-2000 та 2001-2002, за турецький БК "Дарюшшафака", хорватський БК "Цибона", чорногорську "Будучность" і грецький "Мент".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Окунський п'ять разів ставав чемпіоном України (1992, 1993, 1994, 1995, 1998) і був дворазовим чемпіоном Литви (2000, 2002).

Нагадаємо, помер захисник київського "Динамо" Віктор Матвієнко, повідомляє офіційний сайт ФК Динамо Київ. Віктор Антонович помер у віці 70 років.

"Перестало битися серце доброго, чесного, порядного, щирого і чудової людини і справжнього друга. ФК "Динамо" Київ висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям і колегам Віктора Антоновича, всім уболівальникам нашого клубу. Вічна пам'ять. Нехай земля буде пухом…", - йдеться в повідомленні клубу.

Віктор Матвієнко
Віктор Матвієнко

Матвієнко виступав за київське "Динамо" з 1970 по 1977 роки. Став 4-кратним чемпіоном СРСР і володарем Кубка СРСР, Кубка Кубків і Суперкубка УЄФА.

Нагадаємо, 25 листопада помер нападник "Динамо Київ" Віктор Каневський.

Раніше Знай.ua повідомляв, що в жовтні помер видатний український футболіст і тренер Олег Базилевич.