Манчестер Сіті здобув розгромну перемогу із рахунком 5:0 в матчі 1/16 фіналу Кубка Англії з Бернлі. Поєдинок відбувся на стадіоні "Етіхад" - домашній арені "городян".

Команда Хосепа Гвардіоли вийшла вперед на 23-й хвилині завдяки голу Габріела Жезуса. На 52-й хвилині перевагу Ман Сіті збільшив Бернарду Сілва. На 61-й хвилині Кевін Де Брюйне забив третій м'яч у ворота Бернлі. Через 12 хвилин дефендер гостей Кевін Лонг відзначився автоголом, а на 85-й хвилині нападник господарів Серхіо Агуеро реалізував пенальті і запалив на табло підсумкові 5:0!

Восьма перемога Сульшера з Манчестер Юнайтед

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У виїзному матчі 1/16 фіналу Кубка Англії Манчестер Юнайтед обіграв на "Емірейтс" лондонський Арсенал з рахунком 1:3.

За МЮ точними ударами відзначилися Алексіс Санчес, який давно не забивав, Джессі Лінгард і Антоні Марсиаль.

У складі "канонірів" гол у свій актив записав П'єр-Емерік Обамеянг.

Ця перемога стала восьмою поспіль для Уле Гуннара Сульшера на посаді головного тренера манкуніанців.

Під керівництвом скандинавського спеціаліста "червоні дияволи" здобули шість перемог у Прем'єр-лізі Англії і дві — у Кубку Англії.

Переможна серія Сульшера — рекордна в історії Манчестер Юнайтед. Попереднє досягнення належало серу Метту Басбі, який виграв перші п'ять матчів на посаді коуча команди.

Манчестер Юнайтед, набравши 44 очки, займає шосте місце в турнірній таблиці АПЛ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.