Захисник ПСЖ Дані Алвес хоче перейти в "Манчестер Сіті", пише UOL Esporte.
За інформацією видання, Алвес планує перейти в новий клуб влітку, коли закінчується його контракт з ПСЖ.
Зазначимо, що Алвес міг перейти в "Манчестер Сіті" ще у 2017 році, але обрав ПСЖ.
Проект "Золотий Талант" за допомогою голосування визначив найкращих молодих футболістів України 2018 року. Обидва перших місця у вікових категоріях U-21 та U-19 виграли футболісти київського Динамо.

У старшій віковій категорії очікувану перемогу оформив Віктор Циганков, який значно випередив своїх конкурентів. Мар'ян Швед (Карпати) програв йому 168 балів, а Микола Шапаренко (Динамо) - 195.

У молодшій віковій категорії успіх прийшов до Віталія Миколенко, який виграв у Андрія Луніна (Зоря, Реал, Леганес) з рахунком 269:248. А трійку замкнув Владислав Вакула (Сталь, Маріуполь) - 126.

Зазначимо, що Циганкову вдалося встановити відразу два рекорди проекту "Золотий Талант". Також Віктор став першим, хто двічі виграв в одній віковій категорії - U-21 (2017, 2018). А ще першим, хто тричі ставав гравцем року (плюс до цього - у категорії U-19 у 2016-му).

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Взагалі варто відзначити, наскільки яскраве молоде покоління підростає у Динамо. Проект "Золотий Талант" проводить свій опитування з 2013 року. Тоді двічі визнавався гравцем місяця Максим Коваль. Після цього в 2014-2015 не було жжодного одного динамівця, якого визнали найкращим в Україні, поки не з'явився Циганков з компанією.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.