В матчі "Баварія" - "Шальке" стався неприємний інцидент з уболівальниками.
Захисник мюнхенців Йозуа Кімміх підійшов до трибун, щоб подарувати свою футболку юному шанувальнику, який стояв із плакатом. Але дорослий чоловік вихопив подарунок, і хотів втекти, проте інші вболівальники змусили його повернути футболку.

Нагадаємо, 9 лютого на "Альянц Арені" в Мюнхені "Бавария" обіграла "Шальке" з рахунком 3:1.

За "Шальке" вперше за три роки повністю відіграв матч український плеймейкер Євген Коноплянка.

Коноплянка відзначився двома ударами по воротах, зробив 10 точних пасів з 12 (83%), три рази вдало обіграв суперника, виграв 1 верховий м'яч, а також здійснив два перехоплення і один відбір.

Хоча українець не реалізував два гольових моменти, в ЗМІ відзначають, що Коноплянка був одним з найгостріших гравців Шальке в матчі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За результатами гри, Євген отримав оцінку 6,9 від WhoScored, що є третім результатом в його команді після автора гольового пасу Уестона Маккенна (7,2) та голу Ахмеда Кутуджу (7,1).

Статистичний портал SofaScore оцінив гру Коноплянки в 6,8, Ruhr Nachrichten поставили Євгену оцінку 3,5, що вважається хорошим результатом для програного матчу.

Німецькі ЗМІ нейтрально коментують гру Коноплянки в цьому матчі, утримуючись від похвали і критики одночасно, роблячи акцент на втрачених шансах.

Баварія Мюнхен - Шальке 04 Гельзенкірхен - 3:1 (2:1)

Голи: Брума, 11 (автогол), Левандовські, 27, Гнабрі, 57 - Кутуджу, 25.

В турнірній таблиці Бундесліги Баварія скоротила відрив від Боруссії Дортмунд, яка зіграла внічию з Гоффенгаймом (3:3). Тепер у лідируючих дортмундців 50 очок, а у других мюнхенців 45 балів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.