Чемпіон UFC (Абсолютного бійцівського чемпіонату) у важкій вазі Даніель Корм'є заявив, що через тривале відновлення від важкої травми спини він не планує виступати в октагоні найближчим часом.

"Я пошкодив спину в Нью-Йорку, коли чхнув! Це не жарт. Я досі намагаюся відновитися", — сказав 39-річний американський боєць в інтерв'ю з представниками ЗМІ.

У 2018-му спортсмен провів три бої, в двох з яких йому вдалося спершу завоювати, а потім і захистити титул.

У листопаді у Нью-Йорку Корм'є переміг американця Дерріка Льюїса і зберіг титул чемпіона UFC у важкій вазі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (27-0) прокоментував рішення Атлетичної комісії штату Невада, яка винесла вердикт у справі про бійку з екс-чемпіоном UFC у двох вагових категоріях ірландським бійцем Конором Макгрегором (21-4) після турніру UFC 229 6 жовтня 2018 року.
Нурмагомедова відсторонили від боїв на 9 місяців і оштрафували на 500 тисяч доларів. Макгрегор отримав відсторонення на півроку, і оштрафований на 50 тисяч доларів.
Строки дискваліфікації відліковуються з 6 жовтня.
"Політика назавжди", - коротко написав написав Нурмагомедов в Twitter.