Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) і американець Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО) проведуть бій 1 червня в Нью-Йорку, США.
На кону бою - всі титули Джошуа.

Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня
Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня

Промоутер Міллера Грег Коен заявив, що Джошуа змінився після бою з Володимиром Кличком.

Коен вважає, що у Джошуа немає шансів проти Міллера.

"Джошуа після Кличка вже не той. Він став пропускати удари. Це правда, що йому пощастило. Йому вдалося відновитися, і він все ще перемагає, але якщо він вийде проти Міллера, він програє нокаутом!

Щелепа Джаррелла зроблена із заліза. Він продовжить боксувати і в середніх раундах, де Джошуа вже втрачає силу. Рано чи пізно він вдарить Джошуа, як ніхто не бив його раніше, і все буде скінчено. Американці знову виграють пояси в суперважкій ваговій категорії", - вважає промоутер Міллера.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За цей бій Джошуа отримає рекордний гонорар - 25 мільйонів фунтів стерлінгів.

Як писав Знай.ua, Джаррелл Міллер заявив, що готовий грати в Національній футбольній Лізі, якщо не проведе бій з Ентоні Джошуа.

Джаррелл Міллер
Джаррелл Міллер

"А що якщо я скажу вам, що отримав пропозицію грати за один з клубів Національної Футбольної Ліги? Якщо поєдинок з Джошуа не відбудеться, я піду грати в футбол за гроші. Тоді я не буду повинен цим промоутерам ні центу. Я втомився від жадібності промоутерів в боксі, при тому що їх в рингу ніхто не б'є", - передає слова Міллера worldboxingnews.net.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа доведеться зустрітися з Олександром Усиком.